-/-/-

За нас

Ние предоставяме цялостен набор от услуги, който покрива всички етапи от създаването до поддръжката на вашите проекти в собствена инфраструктура в нашите дата центрове. Това включва всичко, от проектирането и изграждането на сървърни системи и мрежова инфраструктура до сигурното и надеждно хостване на вашите данни и приложения. Нашата цел е да осигурим на клиентите ни пълен набор от услуги, които да отговарят на техните нужди за съхранение, достъпност и сигурност на технологичните им ресурси.

Малко за услугите ни

Изграждане на уебсайтове

Ние проектираме и разработваме персонализирани уебсайтове, които са не само визуално привлекателни, но и напълно функционални, съобразени с нуждите на вашия бизнес. Независимо дали търсите просто фирмено присъствие или напреднал електронен магазин, нашият екип ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да създаде перфектния уебсайт, който отговаря на вашите изисквания.

Поддръжка на уебсайтове

След изработването на вашия уебсайт, ние предлагаме пълна гама от услуги за поддръжка, за да гарантираме, че той остава актуален, сигурен и добре функциониращ във времето. Това включва редовни актуализации, отстраняване на неизправности, архивиране и наблюдение за потенциални заплахи за сигурността. Хостинг системи за сигурност: За да защитите чувствителната информация и да осигурите безпроблемната работа на вашия уебсайт, ние управляваме наши собствени центрове за данни и сървъри. Това ни позволява да приложим строги мерки за сигурност, включително криптиране, редовно архивиране и мониторинг, за да предотвратим всякакви потенциални заплахи или прекъсвания.

Сигурност

С нарастващите опасения за поверителността на данните, ние приемаме сериозно отговорността да защитим вашата информация и тази на вашите клиенти. Ние използваме усъвършенствани техники за криптиране и протоколи за сигурност, за да се гарантира, че всички данни, преминаващи през нашата мрежа, остават защитени и поверителни. Ангажираме се да предоставим изключителни уеб решения, които съчетават иновативен дизайн, стабилна производителност и несравнима сигурност. С нашия опитен екип, първокласна поддръжка и модерна инфраструктура, можете да сте сигурни, че вашият онлайн успех е в добри ръце.

Планиране
Правилното планиране позволява оптимално използване на наличните ресурси - време, пари, хора и материали. Това води до по-ефективно изпълнение на проекта и по-добри резултати.
Нашите AI системи...

ASAAP ASPWARPT | ISPA | ExpandoR | iDRAX

Нашите Security системи...

Security Advisor System Stinger

Search here...
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031